Module /  Lekker grillen (Bistrogerechten met vlees & gevogelte)

 Lekkere gerechten leren bereiden op grill met bijpassende gerechtjes.
 
Deze cursus wordt ingericht onder Hulpkok: "Bistrogerechten met vlees & gevogelte: grillen" aangeboden en dit op donderdagavond. Start 2 februari 2023, lesplaats: campus Gastronomie te Turnhout.

Inhoud

  • Bereiden van consommés en veloutésoepen
  • Voorbereiden en bereiden van vlees en gevogelte
  • Warme en koude gerechten met vlees en gevogelte
  • Bereiden van bijgerechten: salades, rijstgerechten, aardappelbereidingen, … 
  • Bereiden van marinades  
  • Werken met kruiden  
  • Bijpassende slaatjes maken met hun dressing 
  • Bijpassende pasta’s klaarmaken 
  • Heerlijke combinaties bereiden

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

  • Keukenmedewerker afgerond hebben of
  • Initiatie warme keuken en koude keuken uit het oude leerplan afgerond hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Bistrogerechten met vlees, wild & gevogelte. na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 02/02/2023 tot 22/06/2023 donderdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 305 Online inschrijven

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

De smaak te pakken gekregen? 
Dan kan je verder reizen in een van onze gastronomische opleidingen:
  • Hulpkok (voorkennis vereist)
  • Kok (voorkennis vereist)
  • Chef de partie (voorkennis vereist)
  • Bakker, banketbakker
  • Chocoladebewerker, ijsbereider
  • Sommelier