Module /  Bistrogerechten met groenten en kruiden

In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.

Inhoud

  • Alle voorbereidende werken in verband met groenten en fruit
  • Bereiden & dresseren van gerechten met groenten en kruiden, vergezeld van de passende bijgerechten

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Het certificaat van keukenmedewerker behaald hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Bistrogerechten met groenten en kruiden na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 01/02/2023 tot 21/06/2023 woensdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 320 Online inschrijven

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules

  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte
  • Bistrogerechten met vis
  • Bistro nagerechten
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

Indien hulpkok volledig afgerond: