Module /  Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden & Eenvoudige visgerechten (Lekker en gezond)

In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Inhoud

  • Basissauzen voor gerechten met groenten en kruiden
  • Basissauzen voor visgerechten
  • Voorbereiden en bereiden van gerechten op basis van groenten en kruiden
  • Voorbereiden en bereiden van visgerechten
  • Bereiden van de juiste bijgerechten


Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden + Eenvoudige visgerechten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 31/01/2023 tot 20/06/2023 dinsdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 320 Online inschrijven
Van 01/02/2023 tot 21/06/2023 donderdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 320 Online inschrijven

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  •  In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden


Mogelijke vervolgmodules

  • Eenvoudige vleesgerechten
  • Eenvoudige nagerechten
  • Initiatie en bediening van gasten
  • Indien je keukenmedewerker volledig hebt afgerond, kan je starten met hulpkok.