Module /  Eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten

In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 

Inhoud

  • Basissauzen voor vleesgerechten
  • Voorbereiden en bereiden van basisgerechten met vlees en gevogelte, zowel warme als koude gerechten

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 23/11/2022 tot 15/03/2023 woensdag van 17:50 u. tot 22:00 u. Begonialaan 34, 2400 Mol 40 € 60 VOLZET

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  •  In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules

  • Eenvoudige visgerechten
  • Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
  • Eenvoudige nagerechten
  • Initiatie en bediening van gasten
  • Indien je keukenmedewerker volledig hebt afgerond, kan je starten met hulpkok.