Module /  Initiatie ontvangst en bediening van gasten

Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten 

Inhoud

  • Klaarzetten van de zaal en het dienstmateriaal
  • Verwelkomen van de gasten
  • Tafels indekken
  • Gerechten vanuit de keuken naar de zaal doorgeven
  • Opdienen van gerechten en dranken
  • Uitleg geven bij de gerechten (suggesties, allergieën, …)
  • Tafels afruimen 
  • Behandelen van eventuele klachten



Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden




Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Initiatie ontvangst en bediening van gasten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

Deze module wordt in de campus te Turnhout aangeboden in gecombineerd onderwijs. Dit wil zeggen dat een aantal lessen in de school doorgaan en dat je voor de andere lessen opdrachten krijgt.

 
  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules

  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte
  • Bistrogerechten met groenten en kruiden
  • Bistro nagerechten
  • Bistrogerechten met vis

 Indien hulpkok volledig afgerond: