Module /  Lekker en gezond (Eenvoudige visgerechten + eenvoudige gerechten met groenten en kruiden)

Dat gezond eten ook echt lekker kan zijn en niet duur hoeft te zijn, leer je in deze module.
Je hoeft hiervoor geen uren in de keuken te staan of talrijke ingrediënten aan te schaffen.
Maar wat we vooral gaan doen is lekkere en gezonde gerechtjes klaar maken.  
Inspiratie in overvloed met ideetjes voor elke dag!

In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten.

Inhoud

  • Basissauzen voor gerechten met voornamelijk groenten, kruiden en vis als hoofdbestanddelen.
  • Voorbereiden en bereiden van gerechten op basis van groenten en kruiden
  • Voorbereiden en bereiden van visgerechten
  • Bereiden van de juiste bijgerechten
  • Presenteren van de bereide gerechten.
  • Gezellig tafelen en consumeren van de gemaakte gerechten.

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Eenvoudige visgerechten + eenvoudige gerechten met groenten en kruiden) na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 01/02/2023 tot 21/06/2023 woensdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 320 Online inschrijven
Van 01/02/2023 tot 21/06/2023 woensdag van 08:30 u. tot 12:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 320 Online inschrijven
Van 02/02/2023 tot 22/06/2023 donderdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 320 Online inschrijven

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

De smaak te pakken gekregen? 
Dan kan je verder reizen in de culinaire wereld in een van onze andere opleidingen:
  • keukenmedewerker
  • hulpkok (voorkennis vereist)
  • kok (voorkennis vereist)
  • sommelier
  • chocoladebewerker en ijsbereider
  • bakker en banketbakker