


Bij harde luxe denken we vooral aan stokbroden, pistolets, ... Maar harde luxe is zoveel meer, bv. roggeverdommekes, spek en ui brood, rozijnenkoeken, ...
Een ideale cursus om zelf voor je ontbijt op zondagmorgen te zorgen.
Inhoud
- De grondstoffen en het kneedproces
- Verschillende graan- en bloemsoorten verwerken
- Gevarieerde vormen van broden maken
- Het rijsproces en het afbakken
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Studiebewijs
Cursussen
Periode | Lesmoment(en) | Lesplaats | Lestijden | Kostprijs | |
---|---|---|---|---|---|
Van 01/02/2023 tot 21/06/2023 | woensdag van 18:00 u. tot 21:50 u. | Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout | 80 | € 230 | VOLZET |
Opmerkingen
In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.