
Inhoud
- Toepassen specifieke bereidingen toe uit de wereldkeuken
- Bereidt sauzen en garnituren voor gerechten met vlees, wild en gevogelte
- Bereiden van hapjes en soepen op basis van vlees, wild en gevogelte
- Bereiden van fonds, bouillons, pasteien en geleibereidingen met vlees, wild en gevogelte
- Toepassen van de juiste gaartechnieken (marineren, pocheren, bakken, stoven, wokken, grillen, roken, frituren, rauw, lage temperatuur, stomen…)
- Toepassen van de juiste verwerkings- en bewaartechnieken (pekelen, roken, drogen, marineren…)
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
Studiebewijs
Cursussen
Periode | Lesmoment(en) | Lesplaats | Lestijden | Kostprijs | |
---|---|---|---|---|---|
Van 31/01/2023 tot 20/06/2023 | dinsdag van 18:00 u. tot 21:50 u. | Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout | 80 | € 375 | Online inschrijven |
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Mogelijke vervolgmodules
- Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
- Dieetmaaltijden en gezonde voeding met wild, vlees en gevogelte
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
- Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
- Chef de partie groenten, fruit en kruiden
- Chef de partie desserten, gebak en brood