Opleidingen / Creatief - Mode & Kapper / Mode / Kinderen
  • Kinderen

Kinderen

De opleiding ‘Realisaties kinder- en tienerkleding’ bestaat uit verschillende modules. In elke module komen diverse technieken en vaardigheden aan bod. Deze technieken en vaardigheden leer je toepassen op zelf gekozen werkstukken, die passen binnen die module. De lessen zijn vooral praktijkgericht met minimale theorie.
 
Een team gemotiveerde en vakkundige leerkrachten staat klaar om je de kneepjes van het vak te leren. De lokalen zijn uitgerust met het nodige professionele materiaal: degelijke naaimachines, overlockmachines, coverlockmachine, borduurmachine, strijkpers, thermocolleerpers, enz. … Tijdens de lessen kan je gebruik maken van patroonpapier en modetijdschriften.
 
Dankzij deze opleiding krijg je de kans om jezelf verder professioneel te ontwikkelen. Na het volgen van een volledig traject behaal je een certificaat. Zo kan je zelfstandig aan de slag. Je kan kwaliteitsvolle werkstukken uitwerken, vakkundig de technieken toepassen en de pasvorm van kledingstukken aanpassen op persoon en in de patronen.

Gratis workshop

Kom de GRATIS WORKSHOP volgen tijdens de infomomenten:
Donderdag 29 aug in Mol en Geel van 19u - 21u
Zaterdag 31 aug in Westerlo van 10u - 12u
Graag vooraf inschrijven via deze link

Onze modules

Infomomenten

  • Mol - Campus Begonialaan op 29/08/2024 van 19:00u tot 21:00u
  • Mol - Campus Begonialaan op 31/08/2024 van 10:00u tot 12:00u

Uurrooster

Downloads

Werk van cursisten

Instagram
Pinterest