Opleidingen / Creatief - Mode & Kapper / Mode / Kinderen
  • Kinderen

Kinderen

De lessen binnen de opleiding ‘Realisaties Kinder- en tienerkleding’ zijn praktijkgericht. Je leert patronen tekenen, aanpassen en gebruiken. In elke module leer je technieken en vaardigheden die inhoudelijk passen bij de module. 
Beginners starten in de module basis naaien. Basistechnieken in verband met het gebruik van de naaimachine en patroontekenen worden aangeleerd tijdens het uitwerken van eenvoudige kledingstukken. Na de module basis naaien kan je, naargelang het traject, verder doorstromen. 
Een team gemotiveerde en vakkundige leerkrachten staat klaar om je de kneepjes van het vak te leren. We werken in kleine groepen, waarin je individueel begeleid wordt. De lokalen zijn uitgerust met het nodige professionele materiaal: degelijke naaimachines, overlockmachines, coverlockmachines, borduurmachines, strijkpersen, thermocolleerpersen, enz. … 
Tijdens de lessen kan je gratis gebruik maken van patroonpapier en modetijdschriften. 
Dankzij deze opleiding krijg je de kans om jezelf verder professioneel te ontwikkelen. Na het volgen van een volledig traject behaal je een certificaat. Zo kan je zelfstandig aan de slag.
Je kan kwaliteitsvolle werkstukken uitwerken, vakkundig de technieken toepassen en de pasvorm van kledingstukken aanpassen op persoon en in de patronen.

 

Onze modules

Traject

Uurrooster

Downloads

Werk van cursisten

Instagram
Pinterest