Opleidingen / EVC-assessments / Onderhoudsmecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen EVC-assessment / Onderhoudsmecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen EVC-assessment module

Onderhoudsmecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen EVC-assessment module

Heeft automechanica geen geheimen voor jou? Ben je ervan overtuigd dat je alle competenties van onderhoudsmecanicien bezit, maar heb je het gevoel dat deze niet voldoende erkend worden door de sector? Laat je competenties dan testen in een erkend EVC-testcentrum zoals CVO EduKempen. 

Om aan te tonen dat je de competenties van de beroepskwalificatie Onderhoudsmecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen hebt verworven, leg je een assessment af dat bestaat uit een aantal proeven. 
 
Als je slaagt voor het volledige assessment, krijg je een bewijs van beroepskwalificatie dat erkend is door de sector. Dit ervaringsbewijs is even waardevol als het bewijs van een opleiding. 
 
Als na het assessment blijkt dat je enkel over een gedeelte van de competenties uit de beroepskwalificatie beschikt, krijg je een bewijs van competenties. Hiermee kan je bijvoorbeeld vrijstellingen aanvragen als je een opleiding gaat volgen. 

Neem contact op met evc@edukempen.be voor meer informatie of om je in te schrijven. 

Het assessment gaat door op campus Begonialaan in Mol.

  • Opleidingscheques

Wat kost een EVC assessment? 
De financiële bijdrage van de EVC-kandidaat is 141 euro voor een EVC-assessment. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.
Voor bepaalde kansengroepen zoals werkzoekenden, personen die een leefloon ontvangen … bedraagt de financiële bijdrage 70,50 euro. 

Geen cursussen gevonden