Snelle en trendy gerechten
Officiële benaming: Trendy fastfoodgerechten
In deze cursus spelen we in op de laatste nieuwe trends in de fastfoodwereld. Snelle, trendy en lekkere gerechten.
Voor ieders wat wils. Deze module kan gevolgd worden zonder voorkennis.
Deelcertificaat trendy fastfoodgerechten
In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Na het afronden van zowel de module "Streetfood (klassieke fastfoodgerechten" als de module "Snelle en trendy gerechten (trendy fastfoodgerechten)" behaal je het certificaat van Fastfood medewerker.
De info en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. De huidige prijzen staan nog online. Vanaf maandag 2 juni 2025 kan je al inschrijven om je plek te reserveren. We contacteren je daarna snel over het juiste inschrijvingsgeld voor 2025-2026. Meer info vind je hier.
04/09/2025 - 07/05/2026
Donderdagavond
Mol - Campus Begonialaan
Begonialaan 34
€ 120.00
27/01/2026 - 16/06/2026
Dinsdagvoormiddag
Turnhout - Campus Gastronomie (kooklabo)
Boomgaardstraat 60
€ 295.00
26/01/2026 - 15/06/2026
Maandagavond
Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw)
Boomgaardstraat 58
€ 295.00
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Barbecue en grill
Wordt de nieuwe grillmaster en leer lekkere gerechten leren bereiden op de barbecue en grill met bijpassende gerechten.
-
Barbecue & Plancha
Het Perfecte Grillfeest, Het Hele Jaar Door!
Maak je klaar voor een jaar vol onvergetelijke grillmomenten met onze BBQ & Plancha cursus!
In deze uitgebreide cursus leer je alles over het creëren van de perfecte BBQ- en planchagerechten, met recepten die passen bij elk seizoen. We besteden aandacht aan klassieke favorieten, moderne creaties en speciale tips voor diverse grilltechnieken het ganse jaar door.
-
Eenvoudig koken met vis
In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
-
Eigentijdse desserten
In deze cursus gaan we aan de slag met de laatste nieuwe trends in de wereld van zoetigheid en nagerechten. Smullen maar. -
Hartige en zoete gerechten
In deze module leer je hartige en zoete gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten uitvoeren. -
Koken voor vrienden Westerlo
-
Lekker & gevarieerd
In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten.Je maakt kennis met inspirerende recepten, tips en trics om lekkere en gevarieerde gerechten met vlees en gevogelte op je bord te toveren. Daarnaast besteden we de nodige aandacht om leuke basisdesserten te creeëren. -
Lekker & gezond
In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten.Je maakt kennis met inspirerende recepten, tips & trics om lekkere en gezonde gerechten op basis van groenten, kruiden en vis klaar te maken. Zowel warme als koude gerechten. -
Lekker en snel met vis
In deze module gaan we aan de slag met vis. Je leert hoe je lekkere maar toch snelle en eenvoudige gerechten op jouw tafel kan toveren met vis.
-
Oosters getint
In deze module leer je eenvoudige gerechten met groeten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. We geven deze gerechten een Oosters tintje geven.
-
Ovenschotels en eenpansgerechten
In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten.We gaan hiermee aan de slag om verrukkelijke ovenschotels te bereiden en de restjes die je nog hebt liggen om te toveren naar heerlijke combinaties met vlees en gevogelte.
Je maakt kennis met een rijke bron aan inspirerende ovenschotels en éénpansgerechten die je toelaten elke dag weer iets nieuws op tafel zetten, snel en gemakkelijk. -
Pasta's en vegetarisch
Zelf je eigen pasta's maken, in alle mogelijke varianten: met vis, met vlees of een vegetarische versie. We leren het allemaal.
Daarnaast kun je ontdekken dat de vegetarische keuken lekker en gevarieerd kan zijn. -
Puur koken
Puur en gezond koken wordt vaak geassocieerd met dieetvoeding en dus minder lekker. In de cursus “puur koken” zal je leren dat gezond en puur koken juist erg smaakvol kan zijn. Je leert vis-, vlees- en vegetarische gerechten maken met de juiste ingrediënten, in de juiste combinaties rekening houdend met seizoensgebonden producten.
Gezonde ingrediënten, leuke combinaties, verrassend eenvoudig maar vooral puur. -
Streetfood
In deze module nemen we je mee naar trendy straatkraampjes en sfeervolle Foodtrucks van over heel de wereld. Hou je van al dat lekkers: Taco’s, juicy burgers, hippe wraps,… zowel met vlees, vis of vegan?Deze module is dan ook uiterst geschikt voor alle Foodies. Voor cateraars groot of klein, maar zeker voor u . . . voor uw volgend tuinfeestje. -
Trendy koken Westerlo
-
Zoet en hartig gebak
Stap binnen in de geurige wereld van hartelijke en zoete gebakjes tijdens onze smakelijke kookles. Laat je meevoeren door de warme geur van versgebakken bladerdeeg, romige vullingen en knapperige korstjes, terwijl je zelf leert hoe je de mooiste en lekkerste gebakjes op tafel tovert.
-
Zoetjes & toetjes
In onze Zoetjes & Toetjes cursus leer je de geheimen van perfect gerezen cakes, luchtige taarten, verrukkelijke koekjes, gekoelde cheesecakes, luchtige mousse desserts en verrukkelijke tiramisu.
-
Zuiderse keuken
Verzot op de zuiderse keuken? Geïnteresseerd in zonnige smaken? Het gevoel hebben dat je nog op vakantie aan het aperitieven bent met heerlijke tapa's?
Dan is deze cursus echt iets voor jou.