Opleidingen /  Hulpkok intensief traject (via VDAB)

In de modules van de opleiding Hulpkok leer je steeds een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu samen te stellen. Soepen en sausen, vlees-, gevogelte- en visbereidingen, desserts en gebak; in deze opleiding bieden we alles aan. Technieken zoals wokken, steamen en andere, nieuwe bereidingswijzen hebben na de lessenreeks geen geheimen meer voor jou. 
In dit intensieve traject worden theorie, praktijk en werkplekleren gecombineerd, op een half schooljaar behaal je het certificaat van Hulpkok.
Denk je in aanmerking te komen voor ondersteuning door VDAB? Bezoek dan zeker deze website: Hulpkok (O-AMI-403400) | VDAB in TURNHOUT voor meer informatie. 

Voor anderstaligen is het mogelijk om in te stappen na het behalen van niveau 1.2.

Modules

Module
Basis keuken (VDAB)
Dagschotels met vis (VDAB)
Dagschotels met vlees (VDAB)
Initiatie warme keuken (VDAB)
Koude keuken (VDAB)
Nagerechten (VDAB)

Traject

Uurrooster

Studiebewijs

Na het afronden van alle modules van de opleiding hulpkok behaal je het certificaat Hulpkok

Opmerkingen

Het intensieve traject kan je enkel in zijn geheel volgen.
Denk je in aanmerking te komen voor ondersteuning door VDAB? Bezoek dan zeker deze website: Hulpkok (O-AMI-403400) | VDAB in TURNHOUT voor meer informatie.