Module /  Dagschotels met vis

Inhoud

  • Uitbreiding kennis soepen en sausen op basis van vis 
  • Voorbereiden of fileren van vis 
  • Bereiden van vis, vergezeld van zijn basissausen, in koude en warme gerechten   


Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

De modules "Initiatie warme keuken" en "Koude keuken" succesvol afgerond hebben.

Studiebewijs

Deelcertificaat dagschotels met vis

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Dagschotels met vlees en gevogelte
  • Traject kok (indien ook dagschotels met vlees en gevogelte en nagerechten afgerond)