Module /  Dagschotels met vlees en gevogelte

Inhoud

  • Uitbreiding kennis basissoepen en basissausen 
  • Bereiden van consommés en veloutésoepen 
  • Voorbereiden en bereiden van vlees, gevogelte, orgaanvlees en wild 
  • Warme en koude gerechten waarin vlees en/of gevogelte heerlijk bereid zijn  

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

De modules "Initiatie warme keuken" en "Koude keuken" succesvol afgerond hebben

Studiebewijs

Deelcertificaat dagschotels met vlees en gevogelte

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Dagschotels met vis
  • Traject kok (indien ook dagschotels met vis en nagerechten afgerond)