Module /  Dagschotels met vlees en gevogelte

Inhoud

  • Uitbreiding kennis basissoepen en basissausen 
  • Bereiden van consommés en veloutésoepen 
  • Voorbereiden en bereiden van vlees, gevogelte, orgaanvlees en wild 
  • Warme en koude gerechten waarin vlees en/of gevogelte heerlijk bereid zijn  


Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

De modules "Initiatie warme keuken" en "Koude keuken" succesvol afgerond hebben

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Dagschotels met vlees en gevogelte na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 01/09/2021 tot 19/01/2022 woensdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275 Online inschrijven
Van 06/09/2021 tot 24/01/2022 maandag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275 Online inschrijven
Van 13/09/2021 tot 30/05/2022 maandag van 18:00 u. tot 22:10 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120 Online inschrijven
Van 16/09/2021 tot 02/06/2022 donderdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Begonialaan 34, 2400 Mol 80 € 120 Online inschrijven
Van 25/04/2022 tot 24/06/2022 maandag van 08:30 u. tot 10:25 u. + maandag van 08:30 u. tot 12:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 275 Online inschrijven

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Dagschotels met vis
  • Traject kok (indien ook dagschotels met vis en nagerechten afgerond)