Module /  Nagerechten

In deze module ga je overheerlijke klassieke desserten leren bereiden, samen met de bijhorende perfecte manier van dresseren. 
De bereide nagerechten zullen op een culinair zeer hoog niveau staan. Onze smaakpupillen gaan verwend worden. 

Inhoud

Alle aspecten van zoetigheid en gebak komen aan bod: 
  • Hoteldesserts 
  • Banketgebak 
  • Dresseren en decoreren   

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Nagerechten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 14/09/2021 tot 18/01/2022 dinsdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120 Online inschrijven
Van 15/09/2021 tot 01/06/2022 woensdag van 08:30 u. tot 12:40 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120 Online inschrijven
Van 01/02/2022 tot 21/06/2022 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 225 Online inschrijven
Van 01/02/2022 tot 24/06/2022 dinsdag van 12:30 u. tot 16:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 225 Online inschrijven
Van 02/02/2022 tot 22/06/2022 woensdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 225 Online inschrijven

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Binnen hulpkok:
    • Initiatie warme keuken
    • Koude keuken
    • Dagschotels met vis (indien ook geslaagd voor initiatie warme keuken en koude keuken)
    • Dagschotels met vlees en gevogelte (indien ook geslaagd voor initiatie warme keuken en koude keuken)
  • Hoteldesserten/eigentijdse desserten
  • Bakker/banketbakker