
Inhoud
- Algemene voorbereidingen in de keuken
- Bereiden van eenvoudige gerechten: soepen, sauzen, salades, desserten, ...
- Werken volgens de regels van hygiƫne en voedselveiligheid
- Beheer van voorraad en ontvangst en stockage van ingrediƫnten
Infomomenten
- Turnhout - Campus Boomgaard op 01/09/2022 van 19:00u tot 21:00u
- Mol - Campus Begonialaan op 01/09/2022 van 19:00u tot 21:00u
- Turnhout - Campus Boomgaard op 03/09/2022 van 10:00u tot 12:00u
- Mol - Campus Begonialaan op 03/09/2022 van 10:00u tot 12:00u
Modules
Inschrijven
Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:
Traject
Uurrooster
Studiebewijs
Opmerkingen
Start je met de opleiding keukenmedewerker? Dan dien je volgende handboeken aan te kopen:
- Basisbegrippen - Pelckmans - ISBN: 978-90-289-2181-8
- Basisgerechten - Pelckmans - ISBN: 978-90-289-2367-6
Wens je meer informatie over deze opleiding? Mail dan naar:
- gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die aangeboden worden in onze campus te Turnhout
- mol@edukempen.be voor de cursussen die aangeboden worden in onze campus te Mol