Module /  Dienst aan de kaart/keuken

Inhoud

  • De leiding over een keuken nemen 
  • Koken voor gasten 
  • Bestellingen opmaken 
  • Een team runnen 
  • Verschillende gerechten gelijktijdig doorgeven aan de zaal 
  • Extra aandacht voor de presentatie van de gerechten  

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

Volgende (deel)certificaten moeten behaald zijn:
  • Certificaat hulpkok
  • Deelcertificaat visgerechten
  • Deelcertificaat vleesgerechten
  • Deelcertificaat streekgerechten

Studiebewijs

Deelcertificaat dienst aan de kaart/keuken

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Onthaal & omgang met gasten
  • Interactie zaal keuken
  • Specialisatiemodules (indien kok volledig afgerond)