Module /  Visgerechten

Inhoud

  • Werken met gekende en minder gekende vissoorten en schelpdieren 
  • Verwerking in soepen, voorgerechten en hoofdschotels  
  • Voorbereiding van de producten  
  • Gebruik van nieuwere bereidingstechnieken 
  • Gebruik van een aangepaste presentatie 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

Certificaat hulpkok behaald hebben

Studiebewijs

Deelcertificaat visgerechten

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 12/09/2019 tot 28/05/2020 donderdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Leenhofstraat 33, 2400 Mol 80 € 120
Van 14/09/2019 tot 06/06/2020 zaterdag van 08:30 u. tot 12:40 u. Leenhofstraat 33, 2400 Mol 80 € 120
Van 22/01/2020 tot 27/05/2020 woensdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120
Van 30/01/2020 tot 18/06/2020 donderdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 360
Van 04/02/2020 tot 23/06/2020 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 360

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Streekgerechten
  • Vleesgerechten
  • Dienst aan de kaart/keuken (indien ook geslaagd voor vleesgerechten en streekgerechten)
  • Onthaal en omgang met gasten
  • Interactie zaal/keuken