Module /  Visgerechten

Inhoud

  • Werken met gekende en minder gekende vissoorten en schelpdieren 
  • Verwerking in soepen, voorgerechten en hoofdschotels  
  • Voorbereiding van de producten  
  • Gebruik van nieuwere bereidingstechnieken 
  • Gebruik van een aangepaste presentatie 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

Certificaat hulpkok behaald hebben

Studiebewijs

Deelcertificaat visgerechten

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Streekgerechten
  • Vleesgerechten
  • Dienst aan de kaart/keuken (indien ook geslaagd voor vleesgerechten en streekgerechten)
  • Onthaal en omgang met gasten
  • Interactie zaal/keuken