Module /  Vleesgerechten

Inhoud

  • Werken met vlees, gevogelte en wild 
  • Verwerking in soepen, voorgerechten en hoofdschotels  
  • Voorbereiding van het vlees voor een gepaste bereiding 
  • Keuze van een passende saus  
  • Gebruik van nieuwere bereidingstechnieken 
  • Belang van een goede presentatie 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

Certificaat hulpkok behaald hebben

Studiebewijs

Deelcertificaat vleesgerechten

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 20/01/2020 tot 25/05/2020 maandag van 18:00 u. tot 22:10 u. Leenhofstraat 33, 2400 Mol 80 € 120

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Streekgerechten
  • Visgerechten
  • Dienst aan de kaart/keuken (indien ook geslaagd voor streekgerechten en visgerechten)
  • Onthaal & omgang met gasten
  • Interactie zaal/keuken