Module /  Vleesgerechten

Inhoud

  • Werken met vlees, gevogelte en wild 
  • Verwerking in soepen, voorgerechten en hoofdschotels  
  • Voorbereiding van het vlees voor een gepaste bereiding 
  • Keuze van een passende saus  
  • Gebruik van nieuwere bereidingstechnieken 
  • Belang van een goede presentatie 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Toelatingsvoorwaarden

Certificaat hulpkok behaald hebben

Studiebewijs

Deelcertificaat vleesgerechten

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Streekgerechten
  • Visgerechten
  • Dienst aan de kaart/keuken (indien ook geslaagd voor streekgerechten en visgerechten)
  • Onthaal & omgang met gasten
  • Interactie zaal/keuken