Opleidingen /  Mode heren

De lessen binnen de opleiding ‘Realisaties Herenkleding’ zijn praktijkgericht. Je leert patronen tekenen, aanpassen en gebruiken. In elke module leer je technieken en vaardigheden die inhoudelijk passen bij de module. 
Beginners starten in de module basis naaien. Basistechnieken in verband met het gebruik van de naaimachine en patroontekenen worden aangeleerd tijdens het uitwerken van eenvoudige kledingstukken. Na de module basis naaien kan je, naargelang het traject, verder doorstromen. 
Een team gemotiveerde en vakkundige leerkrachten staat klaar om je de kneepjes van het vak te leren. We werken in kleine groepen, waarin je individueel begeleid wordt. De lokalen zijn uitgerust met het nodige professionele materiaal: degelijke naaimachines, overlockmachines, coverlockmachines, borduurmachines, strijkpersen, thermocolleerpersen, enz. … 
Tijdens de lessen kan je gratis gebruik maken van patroonpapier en modetijdschriften. 
Dankzij deze opleiding krijg je de kans om jezelf verder professioneel te ontwikkelen. Na het volgen van een volledig traject behaal je een certificaat. Zo kan je zelfstandig aan de slag. 
Je kan kwaliteitsvolle werkstukken uitwerken, vakkundig de technieken toepassen en de pasvorm van kledingstukken aanpassen op persoon en in de patronen. 

Modules

Module
Jas/mantel
Realisaties pantalon/hemd
Vest en colbert
basis naaien heren

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Uurrooster

Opmerkingen

Wil je een kennismakingsles? Kom op 27 augustus 2019 naar onze gratis workshop. Je dient hiervoor vooraf in te schrijven.
Schrijf je in
 

Bekijk het werk van de cursisten