Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Keukenmedewerker / Zuiderse keuken

Zuiderse keuken

Officiële benaming: Eenvoudige visgerechten

Verzot op de zuiderse keuken? Geïnteresseerd in zonnige smaken? Het gevoel hebben dat je nog op vakantie aan het aperitieven bent met heerlijke tapa's?
Dan is deze cursus echt iets voor jou.

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

  • In de campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

Geen cursussen gevonden

Liever iets anders

  • De dagelijkse keuken

    In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 

  • Eenvoudig koken met vis

    In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

  • Koken voor vrienden

    Leer de kunst van het bereiden van verrukkelijke gerechten die gegarandeerd indruk zullen maken op je gasten. Maar deze cursus gaat om meer dan alleen maar leren koken; het gaat om het creëren van warme herinneringen en het delen van bijzondere momenten met vrienden en dierbaren.

  • Lekker en gevarieerd

    In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 
  • Lekker en gezond

    In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
  • Oosters getint

    In deze module gaan we de modules "eenvoudige gerechten met vis" en "eenvoudige gerechten met groenten en kruiden" een Oosters tintje geven.

  • Ovenschotels en eenpansgerechten

    In deze module leer je verrukkelijke ovenschotels bereiden en de restjes die je nog hebt liggen om te  toveren naar heerlijke combinaties voornamelijk met vlees en gevogelte. Daarnaast wordt er ook de nodige aandacht besteed aan lekkere dessertjes.
    Je maakt kennis met een rijke bron aan inspirerende ovenschotels en éénpansgerechten die je toelaten elke dag weer iets nieuws op tafel zetten, snel en gemakkelijk. 
    Deze cursus wordt ingericht onder "Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten" en "Eenvoudige nagerechten".