Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Hobby / Basis cursus koken / Barbecue

Barbecue

Officiƫle benaming: Eenvoudige visgerechten

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde grillmeester deze cursus neemt je mee op een culinaire reis vol smaak en plezier. Leer de kunst van het marineren, het beheersen van de juiste temperaturen, het kiezen van de beste houtsoorten... 

Zowel vis- als vleesgerechten komen aan bod. 

16/04/2024 - 04/06/2024

Dinsdagavond

Mol - Campus Begonialaan

Begonialaan 34

€ 60.00

Volzet

Liever iets anders

 • Start to Cook

  Stap voor stap kan iedereen lekker en vers leren koken!

 • De dagelijkse keuken

  In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 

 • Eenvoudig koken met vis

  In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

 • Koken voor vrienden

  Leer de kunst van het bereiden van verrukkelijke gerechten die gegarandeerd indruk zullen maken op je gasten. Maar deze cursus gaat om meer dan alleen maar leren koken; het gaat om het creëren van warme herinneringen en het delen van bijzondere momenten met vrienden en dierbaren.

 • Lekker en gevarieerd

  In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 
 • Lekker en gezond

  In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
 • Zuiderse keuken

  Verzot op de zuiderse keuken? GeĆÆnteresseerd in zonnige smaken? Het gevoel hebben dat je nog op vakantie aan het aperitieven bent met heerlijke tapa's?
  Dan is deze cursus echt iets voor jou.