Module /  Stage medisch administratief assistent

Inhoud

In deze module gaat de medisch administratief assistent de aangeleerde vaardigheden en competenties uit de opleiding in de praktijk omzetten. Afhankelijk van interesses, toekomstperspectieven en competenties kan de cursist voor een bepaalde stageplaats kiezen binnen een medische omgeving. Samen met de stagementor worden de cursist begeleid naar zelfstandig werken zodat men klaar is voor de arbeidsmarkt. De medisch administratief assistent vormt de spil tussen de patiënten en de gezondheidszorgberoepen. Als medisch administratief assistent is het van groot belang om professioneel te leren omgaan met de zorgvrager en het andere medische personeel, de eigen kennis en vaardigheden verder uit te diepen/ontwikkelen en te leren uit de praktijk. 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof
  • Kinderbijslag

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Stage medisch administratief assistent na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 24/04/2023 tot 24/06/2023 zaterdag van 10:30 u. tot 23:00 u. De Merodelei 220, 2300 Turnhout 120 € 180 Contacteer secretariaat

Opmerkingen

De 120u stage worden gepresteerd op een stageplaats. Er wordt in onderling overleg met de stageplaats een stagerooster opgesteld. Het getoonde lesmoment is fictief.